Eniko Takacsy

Szakképzett pszichoterapeuta vagyok – a Dublin Business School pszichológiai tanácsadó és pszichoterapeuta egyetemi képzésén szereztem másoddiplomámat. Budapesten születtem és nőttem fel. 1995-ben elvégeztem az ELTE CETT angol nyelvtanári szakát, és ezt követően több mint 10 évig dolgoztam a tanári pályán Magyarországon, Csehországban és Írországban. Az Ír-szigethez fűződő szoros kapcsolatom 1989-ben kezdődött északon, majd 8 évvel ezelőtt tértem vissza újra ide, ezúttal az Ír Köztársaságba.

Élettapasztalatom és tanári munkám hatására a tárgy helyett az alany, majd egyre inkább az emberi psziché került érdeklődésem középpontjába. 1998-ban találkoztam személyesen a pszichoterápiával. 2 évig jártam pszichodráma önismereti csoportokra, majd hosszabb szünet után, már Írországban részt vettem egy Hellinger-féle család/rendszerállítási módszer 2 éves vezetői kurzusán. Nem sokkal később elvégeztem a DBS pszichoterapeuta-képző szakát. Az integratív pszichoterápia szemlélete áll hozzám legközelebb pszichodinamikus és humanisztikus módszertani képzésemnek, illetve pszichodrámában és család/rendszerállítási megközelítésben szerzett tapasztalatomnak köszönhetően.

Pszichológiai tanácsadással foglalkoztam egy, a terápiás közösségi modell keretében működő dublini rehabilitációs központban, amely a szenvedélybetegek utógondozása érdekében jött létre. Magánprakszisom mellett pszichoterapeutaként dolgozom a Lir Psychological Services közponjában.

A nevelési / szülői tanácsadás ötlete klienseim révén fogant meg bennem. Továbbképzésem szülői tanácsadásra irányult, pozitív, megoldásközpontú nevelés elősegítésére. Célom, hogy támaszt nyújtsak szülőknek kamaszkorú gyermekeik nevelésében.

Asist

(Applied Suicide Intervention Skills Training) Öngyilkossági Krízisintervenció


Hétköznap 9:00 - 21:00 között:
+ 353 871133554 (Malahide, Írország)


Egy 50 perces terápiás konzultáció ára

Az első konzultácó ára €50, melynek során kérdések segítségével, illetve a kliens együttműködésével közösen alakítunk ki egy kezdeti képet a kliens problémájáról és a terápia céljáról.

A további terápiás alkalmak díja €55-65 csúszó skála alapján történik az első konzultáció során megegyezett összegért.

Lemondás

A konzultációt megelőző 48 óráig díjmentes. 48h-n belül a terápiás óra 50%-a fizetendő.

Share on: